XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Η “Φωτεινή Κυψέλη” φωτιζει το 19ο ΓΕΛ

Please log in or register to like posts.
News

Σε συνεργασία με το περιοδικό “Η Πατησίων ζει” και τον νεογοτθικό Πύργο στην οδό Θήρας , πριν καιρό ξεκινήσαμε το project «Φωτεινό Σχολείο-Φωτεινός Πύργος» με σκοπό να φωτίσουμε το 19ο Λύκειο Αθήνας που βρίσκεται επί των οδών Θήρας & Ιεροσολύμων αλλά και τον πανέμορφο πύργο επί της οδού Θήρας, ακριβώς απέναντι από το σχολείο.

Η πρώτη φάση του project ξεκινάει άμεσα!

Στην κατά μήκος του δρόμου στοά της οδού Ιεροσολύμων υπάρχουν 6 φώτα οροφής με καμένες λάμπες που αντικαταστάθηκαν ενώ εντός της αυλής του σχολείου θα λειτουργούν πλέον και οι 5 προβολείς και όχι μόνο 2 όπως στο παρελθόν.

Ευχαριστούμε και πάλι την Ένωση Αποφοίτων Λεοντείου Λυκείου που σε συνεργασία με την εταιρία Toshiba, μπορέσαμε και δωρίσαμε στο σχολείο, τις 6 λάμπες τεχνολογίας LED που θα φωτίζουν κάθε βράδυ την οδό Ιεροσολύμων μετά την απαραίτητη αλλά απλή ηλεκτρολογική μετατροπή που απαιτείται και ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί σύντομα.

Παράλληλα, η Διεύθυνση του σχολείου δεν έχασε την ευκαιρία και αντικατέστησε 10 λάμπες που υπάρχουν στην εσωτερική κεντρική είσοδο του σχολείου με λαμπτήρες τεχνολογίας LED από το κατάστημα ΠΑΝΛΑΜΠΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ [www.panlampelectric.gr/] που τις προσέφερε σε συμβολική τιμή για το συγκεκριμένο project.

Τώρα τι μας μένει ; να βρεθεί ο τρόπος να φωτίσουμε το μοναδικό νεογοτθικό πύργο, ώστε το σχολείο να αποτελέσει τη φωτεινή γέφυρα φωτός και πολιτισμού.

Ευχαριστούμε την πλατφόρμα του συνΑθηνά που βοήθησε να επιταχυνθούν, οι διαδικασίες με το Δήμο Αθηναίων, για την παραπάνω φωτεινή αναβάθμιση.

Πολύ σύντομα φωτογραφίες από την πρώτη φάση της διαδικασίας στο site της ομάδας  Φωτεινή Κυψέλη

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!

Please log in or register to like posts.