XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Νίκος Κουμέττης – TEDX ATHENS

Please log in or register to like posts.
Video

Η ομιλία του στο Tedx Athens είχε τίτλο «Η Ελλάδα που ονειρεύομαι» και καταθέτει την εμπειρία του από την ζωή του στο εξωτερικό και πως η αλλαγή νοοτροπίας των Ελλήνων θα μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση στην Ελλάδα. Πώς τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των Ελλήνων το πάθος, η υπερηφάνεια, η ελευθερία, η χαρά, η φιλοξενία και το κουράγιο τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει να μετατρέπονται σε ξεροκεφαλιά, μεγαλομανία, ασυδοσία, κατάθλιψη, ξενοφοβία και σε φόβο.

Επισημαίνει την υποχρέωση που έχουμε όλοι μας να αναδείξουμε τον φωτεινό πυρήνα της Ελλάδας ανεξάρτητα από τη δράση της πολιτικής σκηνής, να κάνουμε το φόβο μας δημιουργικότητα, θετική σκέψη και να προχωρήσουμε μπροστά.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ- Ο Νίκος Κουμέττης επιστρέφει στην Αθήνα και αναλαμβάνει την υψηλότερη θέση που κατείχε ποτέ Έλληνας στη The Coca-Cola Company, προερχόμενος από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στον Καναδά, μια από τις σημαντικότερες αγορές του κόσμου για την εταιρεία.
Κατά τη διάρκεια της τριετούς προεδρίας του, η Coca-Cola στον Καναδά ανέκαμψε και κατέγραψε εντυπωσιακή ανάπτυξη για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια,σημειώνοντας σημαντική αύξηση πωλήσεων και κερδοφορίας, ενώ παράλληλα ενισχύθηκε σημαντικά η εταιρική φήμη.
Σημειώνεται ότι ο κ. Κουμέττης έχει ήδη εμπειρία από την περιοχή της Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης, καθώς από το 2003 μέχρι το 2008 κατείχε τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στη The Coca-Cola Company για την Αδριατική και τα Βαλκάνια.
«Ο Νίκος διαθέτει μια ιστορία στη The Coca-Cola Company η οποία φέρει ως σήμα κατατεθέν τα ισχυρά αποτελέσματα, την πολυετή και πλούσια εμπειρία, αλλά και τη συνεχή ανάπτυξη των ανθρώπων που εργάζονται μαζί του. Η επανένταξή του στην ομάδα της Ευρώπης είναι πέρα από πολύτιμη και χαιρόμαστε που θα τον έχουμε ξανά κοντά μας», δήλωσε η Πρόεδρος της Coca-Cola Ευρώπης, Dominique Reiniche.

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!