XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Ο Αποφοιτος Nίκος Κουμέtτης…Η Ελλάδα που ονειρεύομαι TEDx

Please log in or register to like posts.
Video

Από το Μάιο του 2011 έως και σήμερα ο Νίκος έχει τη θέση του Προέδρου της Επιχειρησιακής Μονάδας Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης στην The Coca-Cola Company, με έδρα στην Αθήνα. Η συγκεκριμένη επιχειρησιακή μονάδα εκτείνεται σε 23 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των χωρών της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελεύθερων Συναλλαγών, και των Βαλκανίων.

Παλαιότερα, ο Νίκος είχε διατελέσει Πρόεδρος της Επιχειρησιακής Μονάδας του Καναδά, θέση που κατείχε από την 1η Ιουνίου 2008. Προηγουμένως είχε διατελέσει Πρόεδρος της Επιχειρησιακής Μονάδας Αδριατικής και Βαλκανίων, αναπτύσσοντας τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας σε εννέα διαφορετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Σερβίας και της Κροατίας.

Ο Νίκος εντάχθηκε στην οικογένεια της The Coca-Cola Company το Φεβρουάριο του 2001, ως Γενικός Διευθυντής Νοτιοανατολικής Μεσογείου, με ευθύνη για την Ελλάδα και την Κύπρο. Πριν την ένταξή του στο δυναμικό της εταιρείας, είχε εργασθεί σε θέσεις μάρκετινγκ της Kraft Jacobs Suchard, στον τομέα πωλήσεων και διανομής της μεγάλης ελληνικής εταιρείας διανομής ΕΛΓΕΚΑ, καθώς και σε εμπορικές θέσεις και θέσεις διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics) στην Παπαστράτος Α.Β.Ε.Σ./Phillip Morris, τη μεγαλύτερη εταιρεία καπνικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!