XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Ο απόφοιτος Νίκος Κουμέττης επικεφαλής μιας από τις μεγαλύτερες επιχειρησιακές μονάδες της The Coca-Cola Company παγκοσμίως

Please log in or register to like posts.
News

Η Αθήνα μετατρέπεται σε έδρα μιας από τις μεγαλύτερες επιχειρησιακές μονάδες της The Coca-Cola Company παγκοσμίως, υποστηρίζοντας 26 χώρες, εκτεινόμενη σε 11 ζώνες ώρας, με 417 εκατομμύρια πληθυσμό. Η νέα διευρυμένη επιχειρησιακή μονάδα θα είναι μία από τις πιο πολυπολιτισμικές μονάδες της Coca-Cola, εκπροσωπώντας 36 εθνικότητες, 18 διαφορετικές γλώσσες και περιλαμβάνοντας 64% γυναίκες στο ανθρώπινο δυναμικό της. Με την αλλαγή αυτή η επιχειρησιακή μονάδα εναρμονίζεται με το σύνολο των χωρών όπου δραστηριοποιείται ο εμφιαλωτής της εταιρείας, δηλαδή ο όμιλος Coca-Cola Hellenic, στη συγκεκριμένη περιοχή.

Επικεφαλής της νέας επιχειρησιακής μονάδας θα τεθεί ο απόφοιτος της Λεοντείου κ.Νίκος Κουμέττης, ο οποίος από το 2011 είναι πρόεδρος της επιχειρησιακής μονάδας για την Κεντρική και τη Νότια Ευρώπη.

Σχολιάζοντας τις αλλαγές στη δομή της εταιρείας ο κ. Κουμέττης τόνισε: «Η απόφαση να καταστεί η Αθήνα έδρα της νέας επιχειρησιακής μονάδας μας για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στην Ελλάδα και την αισιοδοξία μας για τις μελλοντικές προοπτικές της χώρας, καθώς και τον πολύτιμο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στις διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητές μας».

Σε ποιους άρεσε το άρθρο;