XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Ο απόφοιτος Πάνος Καρβούνης στις Ιστορίες του ΣΚΑΪ

Please log in or register to like posts.
News

Μια αποκλειστική συνέντευξη με τον μέχρι πρότινος επικεφαλής της μόνιμης αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ελλάδα και απόφοιτο της Λεοντείου, Πάνο Καρβούνη, παρουσίασαν οι «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ την περασμένη Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου. Ο Παύλος Τσίμας συνομίλησε με τον Πάνο Καρβούνη, που διετέλεσε για επτά χρόνια επικεφαλής του γραφείου της μόνιμης αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα και έζησε «από μέσα» όλους τους σταθμούς της ελληνικής κρίσης, από το 2010 μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, που ολοκλήρωσε την 35ετή του καριέρα στην Κομισιόν. Ο Πάνος Καρβούνης μίλησε για όλες τις πτυχές της κρίσης, που τις έζησε στο κέντρο των εξελίξεων και αποκαλύπτει το άγνωστο παρασκήνιο των ημερών του κρίσιμου δημοψηφίσματος, το καλοκαίρι του 2015.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Πάνος Καρβούνης στον, επίσης απόφοιτο, Παύλο Τσίμα και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Λίγα λόγια για την πορεία του Πάνου Καρβούνη, όπως παρουσιάζεται σε παλιότερο άρθρο στο eall.gr :

  • 1982: Διδάκτορας του Γαλλικού Κράτους (Docteur d’ État) στο Δημόσιο Δίκαιο, πανεπιστήμιο Pantheon/Sorbonne. Το ίδιο έτος ξεκίνησε να εργάζεται σα μόνιμος υπάλληλος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
  • 1999: Διορίστηκε Διευθυντής για τις μικρές επιχειρήσεις και τη βιοτεχνία, το εμπόριο και τη διανομή, τους συνεταιρισμούς, τα ταμεία αλληλασφάλισης, τις ενιώσεις και τα ιδρύματα στη Γενική Διεύθυνση Πολιτικής των Επιχειρήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
  • Από το 2002: Υπεύθυνος για την πολιτική ενημέρωσης και επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς και για τις 33 αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στα κράτη-μέλη και τα 400 περιφερειακά κέντρα ενημέρωσης του πολίτη.
  • 2005-2006: Γενικός Διευθυντής Τύπου και Επικοινωνίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (DG COMM).

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!

Please log in or register to like posts.