XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Enigma EscapIN : Ο απόφοιτος Νίκος Δέτσης πρωτοπορεί!

Please log in or register to like posts.
News

Ο Νίκος Δέτσης, απόφοιτος της τάξης του 1985 της Λεοντείου Πατησίων, συμμετέχει στην Enigma EscapIN, μια start up επιχείρηση, που ειδικεύεται στη δημιουργία escape rooms για ξενοδοχεία. Ξεκινώντας από τη Ρόδο, όπου οι μεγαλύτεροι ξενοδοχειακοί όμιλοι είναι πελάτες της Enigma EscapeIN, η ομάδα που βρίσκεται πίσω από την επιχείρηση ονειρεύεται να επεκταθεί σε ξενοδοχεία σε ολόκληρη τη Μεσόγειο!

Τι είναι το Enigma EscapIΝ;
Είναι μία νέα, καινοτόμος, εναλλακτική δραστηριότητα, που δημιουργεί, συντηρεί και αναπτύσσει ποιοτικά escape rooms σε επιλεγμένες επιχειρήσεις.

Τα δωμάτια απόδρασης είναι ένα νέο συναρπαστικό παιχνίδι που μαγεύει μικρούς και μεγάλους σε όλον τον κόσμο. Ο εναλλακτικός αυτός τρόπος ψυχαγωγίας έχει αποκτήσει πάρα πολλούς φανατικούς θαυμαστές, γιατί χαρίζει μοναδικές εμπειρίες στις παρέες, στις οικογένειες , στα ζευγάρια και σε όλους όσοι τον έχουν βιώσει. Πρόκειται, δε, για μία ομαδική δραστηριότητα. Μια ομάδα 2- 5 ατόμων κλειδώνεται σε έναν διαδραστικό θεματικό χώρο με συγκεκριμένο σενάριο. Η ομάδα πρέπει να επιστρατεύσει τη φαντασία, τη συνδυαστική σκέψη, την τόλμη και την παρατηρητικότητά της, προκειμένου να αποδράσει, λύνοντας γρίφους και εξιχνιάζοντας μυστήρια. Βεβαίως, υπάρχει και το ζήτημα της ασφάλειας και γι’ αυτό τα δωμάτια διαμορφώνονται έτσι ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας. Οι ομάδες παρακολουθούνται με κάμερες από εκπαιδευμένο προσωπικό, τους game masters, οι οποίοι σε δύσκολες στιγμές παρεμβαίνουν μέσω monitors βοηθώντας τους παίχτες.

Πώς το Enigma EscpapIN συμβάλει στην ικανοποίηση των πελατών του ξενοδοχείου;
Η δημιουργία ενός ποιοτικού escape room στον ίδιο χώρο θα δώσει την ευκαιρία στους πελάτες του ξενοδοχείου να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία αδρεναλίνης και ενθουσιασμού. Οι παίχτες βιώνουν ευχάριστα συναισθήματα ομαδικότητας και αναπτύσσουν κώδικες συνεργασίας, εμπειρίες τις οποίες θα συνδέσουν με τη διαμονή στο ξενοδοχείο. Αν και το παιχνίδι διαρκεί 60 λεπτά, η ευεξία και η καλή διάθεση διαρκούν για ημέρες και χρωματίζουν έντονα τις διακοπές τους.

Γιατί ένα escape room στο ξενοδοχείο;
• Γιατί οι πελάτες αισθάνονται ότι ο ξενοδόχος ενδιαφέρεται για εκέινους.
• Γιατί κάνει τη διαφορά.
• Γιατί προσφέρει έναν έξυπνο και σχετικά νέο τρόπο ψυχαγωγίας.
• Γιατί εξασφαλίζει θετικά σχόλια στο TripAdvisor κτλ.
• Γιατί έχει μεγάλη απόδοση με μικρό ρίσκο.
• Γιατί μπορούν να αξιοποιηθούν οι “νεκροί” χώροι.
• Γιατί αξιοποιείται το know-how της Enigma EscapIN.

Αποστολή της Enigma EscapIN είναι η πρωτοπορία. Να γίνει μία πρωτοπόρος επιχείρηση και να παραμείνει πρωταγωνιστικός ο ρόλος της στη δημιουργία escape rooms σε επιλεγμένες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, τα οποία να διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, την καινοτομία και την πρωτοτυπία τους. Ακόμη, να συνδέονται με την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου όπου δημιουργούνται και να προσφέρουν στους συμμετέχοντες ποιοτική ψυχαγωγία με ξεχωριστές βιωματικές εμπειρίες.

Περισσότερα στο www.enigmaescapin.com.

Σελίδα Facebook: www.facebook.com/enigmaescapin

Σε ποιους άρεσε το άρθρο;