XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Καλώς ήρθατε στην Ενωση Αποφοίτων Λεοντείου Λυκείου.

Please log in or register to like posts.
Video

Καλώς Ηρθατε….στην ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Publié par Mamalis Panagiotis sur jeudi 7 mai 2015

 

Αγαπητοί συμμαθητές , συν Απόφοιτοι
Καλώς ήρθατε στο νέο μας σπίτι το site της Ένωσης Αποφοίτων Λεοντείου Λυκείου (eall.gr). Ένα όνειρό μας επιτέλους πραγματοποιείται. Τα τελευταία χρόνια κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε ένα κοινωνικό ιστό που μεγάλωσε πολύ γρήγορα έπρεπε να δημιουργήσουμε νέους τρόπους επικοινωνίας και προβολής των δραστηριοτήτων μας.
Η Ένωση Αποφοίτων Λεοντείου Λυκείου τα τελευταία χρόνια προσπάθησε και ανέσυρε ιστορικές μνήμες χρόνων, βοήθησε στο να δημιουργηθεί το Μουσείο μας, συνάντησε όλες τις γενιές και τις ένωσε επικοινωνιακά, ανέδειξε με διάφορες πρωτοβουλίες της τον «πολιτισμό της καθημερινότητας» που διακρίνει τους Λεοντιδείς, στήριξε και ανέδειξε πρωτοβουλίες αποφοίτων, βοήθησε νέα παιδιά στο να αποκτήσουν επαγγελματική κατάρτιση, ήταν παρούσα σχεδόν κάθε φορά που της ζητήθηκε κάτι από κάποιον απόφοιτο, οι πρωτοβουλίες της σε θέματα αλληλεγγύης προς αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας ήταν ιδιαίτερα σημαντικές.
Πρίν πολλά χρόνια στις αρχές του 60 ο τότε φωτισμένος Πρόεδρος της Ένωσης Περσεύς Αθηναίος είχε οργανώσει την Ένωση με εξαιρετικό τρόπο , υπήρχαν γραφεία στη Μαυροκορδάτου ,Λέσχη Βιβλιοθήκη, οι εκδηλώσεις μας ήταν σημείο αναφοράς στην Αθηναϊκή κοινωνία,διοργανώθηκε Διεθνές Συνέδριο Μαριανών Αποφοίτων όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, κάποιοι δεν τον ακολούθησαν στο όραμά του

Η μετανάστευση του στην Αμερική ήταν και το άδοξο τέλος στην προσπάθειά του.
Ας μην επαναληφθεί η ιστορία . Σήμερα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να μας παρέχουν τη δυνατότητα της άμεσης επικοινωνίας, με το κλίμα αλληλεγγύης και αλληλοσεβασμού που υπάρχει μεταξύ μας, δείγμα της παιδείας που μας προσέφερε το Σχολείο ίσως ήρθε η ώρα και η στιγμή αυτό που σήμερα έχει ξεκινήσει να διατηρηθεί και να αποτελέσει υποθήκη για τις μελλοντικές γενιές αποφοίτων Λεοντιδέων .

Ας μην το ξεχνάμε είμαστε παντού.
Η πραγματοποίηση σήμερα του ονείρου οφείλεται σε Όλους εσάς που με μια συνεχή διάδραση επικοινωνίας μας δώσατε αυτά τα χρόνια την απαραίτητη ώθηση. Οφείλεται στους κατά περιόδους χορηγούς Λεοντιδείς που μας στήριξαν για να συνεχίσουμε την προσπάθεια , αφού ουδέποτε είχαμε ώς Ένωση κατορθώσει να δημιουργήσουμε ένα τρόπο-μηχανισμό εσόδων συντήρησης.
Οφείλεται στον ενθουσιασμό και εθελοντισμό πολλών ιδιαίτερα νέων αποφοίτων που ήταν παρόντες με ουσιαστική προσφορά κάθε φορά που τους ζητήθηκε.
Οφείλεται στους αποφοίτους Τσαλκάνη Δημήτρη, Λεβεντάκη Βίλλυ, Προβίδα Φώτη , Μαγκριώτη Χρήστο Βαρθαλίτη Γιώργο που βοήθησαν στο να δημιουργηθεί και να συγκεντρωθεί το οπτικό υλικό τόσων χρόνων και να ταξινομηθεί σε αρχείο φωτογραφιών και video. Οφείλεται στο Χρήστο Θεωδόρου για τις πολύτιμες νομικές συμβουλές του.
Αν έγινε το site, οφείλεται κατ’ αρχήν στον απόφοιτο Κωσταντίνο Τσούκα που ξεκίνησε την προσπάθεια, στη σημαντική χορηγία της Εταιρίας Whitetip Investments του συν αποφοίτου Αγγελετόπουλου Μπάμπη που χρηματοδότησε την κατασκευή του και στην εταιρία Hellenic Technologies που όχι μόνο δημιούργησε ένα πολύ καλό αισθητικά και λειτουργικά προϊόν αλλά και υπέμενε στωικά τις συνεχείς τροποποιήσεις-απαιτήσεις ενός δύσκολου συνεργάτη.
Ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να κάνουμε και στην πλατφόρμα pubbuh των διαδραστικών ηλεκτρονικών εκδόσεων που ανέλαβε την πρώτη πιλοτική έκδοση του περιοδικού μας (Εκδόσεις) καθώς και στην πλατφόρμα 100mentors που μας βοήθησε στο να δημιουργήσουμε την ομάδα των Αποφοίτων μεντόρων η μοναδική οργανωμένη ομάδα από το σύνολο των Αποφοίτων των Σχολείων της χώρας και η οποία σε σύμφωνη γνώμη και με τα Σχολεία μας σύντομα θα προσφέρει τεχνογνωσία, επαγγελματικές πληροφορίες σε μαθητές και νέους αποφοίτους.
Αγαπητοί συν Απόφοιτοι ήρθε η ώρα να κάνετε την εγγραφή σας (registration) άμεσα θα γίνεται επιβεβαίωση στοιχείων σας.
Με το login θα μπορείτε να φτιάξετε το profil σας (εικονίδιο πάνω δεξιά οθόνη) υπάρχουν διάφορες δυνατότητες,να ανεβάσετε τις δικές σας αναρτήσεις, να ακολουθείτε τους δικούς σας φίλους, να επικοινωνείτε με μυνήματα , αλλά και να έχετε πρόσβαση σε θέσεις εργασίας που ανακοινώνονται μέσω της Ένωσης.
Για οποιοδήποτε θέμα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας (info@eall.gr)
Η συνδρομή σας εφόσον το κρίνετε σκόπιμο θα μας είναι χρήσιμη για να συντηρήσουμε την προσπάθεια, να δημιουργήσουμε το θεσμό υποτροφιών, να μπορεί ένας απόφοιτος με ειδικές γνώσεις να αναλάβει τον διαχειριστικό έλεγχο του site και της επικοινωνίας. Τα αιτήματά είναι πολλά όπως και οι ανάγκες και οι εκδηλώσεις μιας κοινότητας που μπορεί να φθάσει τα 8.000 μέλη ξεπερνούν την καλή διάθεση και τον εθελοντισμό , να μπορέσουμε κάποια στιγμή να δημιουργήσουμε τον δικό μας χώρο.
Παράλληλα η συνδρομή, σας δίνει δυνατότητα πρόσβασης και στις προσφορές (special offers)  που διασφαλίζει η Ένωση μέσω αποφοίτων αλλά και φίλων της κοινότητας μας και θα ενεργοποιηθούν για τα ταμειακά ενήμερα μέλη από 15/12.
Τα καλύτερα τα φτιάχνουν οι παρέες.
Από Όλους εμάς του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης ένα μεγάλο Ευχαριστώ για την έως τώρα υποστήριξή σας. Συνεχίζουμε..

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

25/11/2017

Oι απόφοιτοι μας δημιουργούν
Προεστός Αγγελος ο δημιουργός του σήματος
Μαγκριώτης Χρήστος υπεύθυνος για το video

Σε ποιους άρεσε το άρθρο;