XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Διάκριση για τη Siamidis S.A.

Please log in or register to like posts.
News

Η εταιρεία Siamidis S.A. διακρίθηκε στα Greek Exports Awards, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την 1η Δεκεμβρίου. Για λογαριασμό της εταιρείας, το Silver βραβείο παρέλαβε ο απόφοιτος της Λεοντείου και Γενικός Διευθυντής της Siamidis S.A., Διονύσης Σιαμίδης.

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1961, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της, καθώς είναι εκείνη την οποία εμπιστεύονται οι ιταλικές ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας για τον στρατιωτικό ρουχισμό και τον προστατευτικό εξοπλισμό τους αντίστοιχα, ενώ προμηθεύει και το NATO.

Παράγει αλεξίσφαιρα γιλέκα, αλεξίσφαιρα κράνη, αντιπυρικές στολές για πυροσβέστες, πιλότους, πληρώματα τανκς και πλοίων και ειδικές δυνάμεις, στολές ειδικής προστασίας, υφάσματα στολών, τζάκετ παραλλαγής, στολές εξόδου και πουκάμισα για οπλίτες και αξιωματικούς, μπουφάν γραμμής πτήσης, αδιάβροχα τζάκετ και καμπαρντίνες (Insider.gr).

Ακόμη, μεταξύ άλλων, στην Ελλάδα προμηθεύει με τα προϊόντα της το ΓΕΣ, την Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό, την ΕΛ.ΑΣ. και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Μάθετε περισσότερα στο http://siamidis.eu/

 

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!

Please log in or register to like posts.