XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Βραβεύτηκε η αλυσίδα «Μπουκιά και συχώριο» του αποφοίτου μας Ηλία Μαμαλάκη.

Please log in or register to like posts.
News

Τ’ ότι συμπεριλαμβάνεται ο Ηλίας Μαμαλάκης στον κατάλογο των αποφοίτων της Λεοντείου είναι πολλά χρόνια γνωστό. Όπως γνωστό, ίσως, βέβαια, σε μικρότερο κύκλο, είναι ότι αρκετές φουρνιές αποφοίτων στο παρελθόν επέλεξαν τα μαγαζιά της αλυσίδας του «Μπουκιά και συχώριο» για να κάνουν το reunion τους.

Ωστόσο, δε φαίνεται να είναι οι Λεοντιδείς οι μόνοι που δείχνουν τόση συμπάθεια προς το μαγαζί και τον ιδιοκτήτη του. Είναι κι άλλοι που απονέμουν τα εύσημα, και με επίσημο μάλιστα τρόπο, σε όλο αυτό που έχει χτίσει ο απόφοιτός μας.

Το estiatorio.gr στα καθιερωμένα του πανελλαδικά βραβεία αποφάσισε να τιμήσει το μαγαζί του Ηλία Μαμαλάκη με το Gold Award of Quality & Taste και συμπεριέλαβε τον ίδιο στη λίστα με τους σεφ της χρονιάς, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαρτίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Στην Ένωση Αποφοίτων είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και για έναν ακόμη λόγο, πέραν του προφανούς. Κι αυτό διότι είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσουμε πως ετοιμάζεται με τον Ηλία Μαμαλάκη μία συνεργασία-έκπληξη που δε θ’ αφήσει κανέναν αδιάφορο. Περισσότερα πολύ, πολύ σύντομα…

 

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!

Please log in or register to like posts.