XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Το απίθανο βιβλίο των πιο αστείων υπερδυνάμεων – Άλλη μία υποψηφιότητα στα βραβεία Public.

Please log in or register to like posts.
News

Με τουλάχιστον(!) πέντε υποψηφιότητες «συμμετέχει» η Ένωση Αποφοίτων Λεοντείου στα φετινά βραβεία βιβλίων των καταστημάτων Public.

Ο απόφοιτός μας, Θοδωρής Τσεκούρας, είναι υποψήφιος στην κατηγορία Ελληνική Παιδική Λογοτεχνία με το βιβλίο Το Απίθανο Βιβλίο Των Πιο Αστείων Υπερδυνάμεων, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Petita Demas Ltd.

Ο πολυτάλαντος Θοδωρής Τσεκούρας σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Ανάλυση Ιδεολογίας και Πολιτικού Λόγου στο University of Essex. Έχει διατελέσει Creative Director στις διαφημιστικές εταιρείες McCann Athens, Rascal, Cream Advertising και Leo Burnett Athens, είναι αυτή τη στιγμή Creative Director στην OgilvyOne Athens και έχει διακριθεί μέσα από επιτυχημένες τηλεοπτικές καμπάνιες (“ Τυχαίο; δε νομίζω!” του 11888 όπου και πρωταγωνιστούσε, καμπάνια “ Φταίει ο ΟΤΕ”, HOL Video Club, “ Στη Μάνα σου το’πες” και άλλες). Έχει μιλήσει σε συνέδρια, έχει κάνει standup comedy και είναι πολυγραφότατος με πεζά, ποιήματα, θεατρικά έργα και ένα παιδικό παραμύθι στο ενεργητικό του (news247.gr). Εκτός αυτών, διακρίνεται για το ιδιαίτερο χιούμορ του και μέσ’ απ’ το προφίλ του στο Twitter.

Λίγα λόγια για το βιβλίο, από το public.gr:

Ένα παιδικό βιβλίο διαφορετικό από τα άλλα, μας μιλάει για τη διαφορετικότητα.

Κάθε άνθρωπος έχει μια υπερδύναμη που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους. Αυτό το βιβλίο συλλέγει τις πιο απίστευτες, τις πιο παράξενες και σίγουρα τις πιο αστείες υπερδυνάμεις που μπορεί να έχει κάποιος.

Εσένα ποια είναι η υπερδύναμή σου;

Τα παιδιά με τις πιο αστείες υπερδυνάμεις συναντιούνται σε ένα βιβλίο.
Διαβάστε τις περιπέτειες 18 απίστευτων υπερηρώων, όπως:
Το κορίτσι που μπορεί να πετάει… μόνο δέκα εκατοστά από το έδαφος.
Το αγόρι που μπορεί να υπνωτίσει χρυσόψαρα.
Το κορίτσι που ξέρει τα ονόματα όλων των σκίουρων.
Το αγόρι που μπορεί να διαβάσει την παλάμη σου σα να είναι βιβλίο.
Το κορίτσι που ξέρει τι σκέφτονται οι ανανάδες.
Αλλά και το αγόρι που μπορεί να βρίσκεται σε κάθε σελίδα του βιβλίου (γι’ αυτό το βάλαμε σε αυτοκόλλητα)

Γνωρίζοντας αυτούς τους απρόσμενους υπερήρωες τα παιδιά μαθαίνουν πως κάθε άνθρωπος έχει μια υπερδύναμη, όσο ασήμαντη ή και άχρηστη μπορεί να είναι.
Η υπερδύναμή σου είναι αυτό που σε κάνει διαφορετικό. Γι’ αυτό πριν βιαστούμε να κρίνουμε κάποιον που διαφέρει από εμάς, καλό είναι να σκεφτούμε ότι αυτό που ίσως να μας ξενίζει σε αυτόν, μπορεί να είναι η τελικά υπερδύναμή του.

Και το να έχεις υπερδυνάμεις είναι… σούπερ.

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!

Please log in or register to like posts.