XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Η ισχυρή ανάπτυξη είναι εφικτή…έστω και σήμερα υποστηρίζει ο συν Απόφοιτος Κυριάκος Πιερρακάκης.

Please log in or register to like posts.
News

Μεγάλωσε στις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας. Με καταγωγή από τη Μάνη, αποφοίτησε από τη Λεόντειο το 2001 μετά το πέρας των μεταπτυχιακών σπουδών του στις ΗΠΑ το 2009, επέστρεψε στην Ελλάδα. «Ο λόγος που γύρισα είναι συναισθηματικός, άλλωστε ακόμα τότε οι πιο πολλοί ήθελαν να γυρίσουν», λέει ο Κυριάκος Πιερρακάκης. «Υπάρχει μια συνθήκη, η οποία σχετίζεται με τον τρόπο που δομούμε τις οικογένειές μας αλλά και με τον τρόπο ζωής στην Ελλάδα. Το πού θα ζήσεις είναι μια βαθιά προσωπική επιλογή που λαμβάνεται με συναισθηματικά χαρακτηριστικά υπό την προϋπόθεση ασφαλώς ότι έχεις βρει μια ικανοποιητική δουλειά».

O Κυριάκος  Πιερρακάκης σε μια συνέντευξή του στην Καθημερινή μας  υπενθυμίζει μια άποψη του ιστορικού Μαρκ Μαζάουερ. «Το 2011 ο Μαζάουερ έγραψε ότι η Ελλάδα από τον 19ο αιώνα δημιουργεί ρεύματα, ότι εκδηλώσεις νέων φαινομένων παρατηρούνται πρώτα στην Ελλάδα και έπειτα στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Μιλά για το μεγάλο  δημογραφικό πρόβλημα μια και σήμερα σήμερα οι Ελληνες αποφεύγουν την τεκνοποιία αφού αντιστοιχούν 1,3 παιδιά ανά ζευγάρι.

Πιστεύει ότι υπάρχει τρόπος υλοποίησης μεγάλων και σημαντικών μεταρρυθμίσεων.

http://www.kathimerini.gr/983886/article/proswpa/geyma-me-thn-k/kyriakos-pierrakakhs-sthn-k-h-isxyrh-anapty3h-einai-efikth?platform=hootsuite

 

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!

Please log in or register to like posts.