XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Νέα γενιά Λεοντιδέων: Νάσος Πολυζωίδης

Please log in or register to like posts.
News
Φωτογραφία: in.gr

 

Ακόμη ένας Λεοντιδέας βρέθηκε σήμερα στο προσκήνιο του διαδικτύου. Ο απόφοιτός μας και μουσικός, Νάσος Πολυζωίδης (Nassos Conqueso), έδωσε συνέντευξη στο in.gr.

Ακολουθεί απόσπασμα από το δημοσίευμα του in.gr

«O Νάσος Πολυζωίδης είναι ένας ακούραστος μουσικός. Ένα νέο παιδί που εργάζεται χρόνια πάνω στη μουσική, που τόσο αγαπάει, και βρίσκει συνεχώς τρόπο να εμπλουτίζει τις γνώσεις του αλλά και να βοηθάει νέα παιδιά να εισέλθουν στο μαγικό της κόσμο.

Ξεκίνησε ως αυτοδίδακτος στην κιθάρα και στη θεωρία αλλά σήμερα έχει στα χέρια του το Associate Diploma of the London College of Music με διάκριση έχει παρακολουθήσει μαθήματα αρμονίας και μοντέρνας σύνθεσης, φωνητικής και πιάνου, έχει μεταπτυχιακό – MMus in Songwriting – από το Bath Spa University, με βασικό καθηγητή τον Davey Ray Moor και είναι  υποψήφιος διδάκτορας στο Bath Spa University, υπό την επίβλεψη του Davey Ray Moor και της Dr. Amanda Bayley.

Αυτό που έχει περισσότερη σημασία όμως είναι ότι ο Nassos Conqueso, όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, ζει στην Αθήνα, έχει κυκλοφορήσει διαφορετικά project, του αρέσει να πειραματίζεται και δεν σταματά να εξερευνά τα όρια της μουσικής όπως και τις ομοιότητες και τις διαφορές διαφορετικών ειδών όπως του ρεμπέτικου και του μπλουζ.

Ανάμεσα σε μαθήματα, διάβασμα και πρόβες, πάντα με μια κιθάρα κάπου στο πλάνο, ο Νάσος μας μίλησε για τον δικό του -υπέροχο- μουσικό κόσμο.»

 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη.

 

Μία γεύση από τη δουλειά του:

Σε ποιους άρεσε το άρθρο;