XΟΡΗΓΟΣ whitetip

15/12/2018…ΛΕΟΝΤΙΔΕΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ…ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Please log in or register to like posts.
News

Πολλές φορές χρειασθήκαμε αίμα για εμάς η μέλη των οικογενειών μας…πάντα βρήκαμε στην τράπεζα που έχουν δημιουργήσει τα σχολεία μας από το 1996, με  εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνεται δύο φορές τον χρόνο. Στη ζωή μας, συνηθίζουμε να χαρίζουμε δώρα μεγαλύτερης ή μικρότερης αξίας, προκειμένου να εκφράσουμε την αγάπη, την εκτίμηση, τον σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας. Αναμφίβολα, το σημαντικότερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε είναι το ίδιο μας το αίμα, που έχει αξία ανεκτίμητη και δεν αποτιμάται σε χρήματα.

Γνωρίζουμε ότι οι καθημερινές ήταν πάντοτε δύσκολες για την να μπορέσουμε να προσφέρουμε. Σε συνεργασία με τη Λεόντειο Σχολή Αθηνών οργανώθηκε και συμμετέχουμε  αιμοδοσία –Σάββατο 15/12/2018 08.30-13.30  από την Εξωτερική Μονάδα Αιμοληψίας του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων «Ελπίδα».

Στη ζωή μας, συνηθίζουμε να χαρίζουμε δώρα μεγαλύτερης ή μικρότερης αξίας, προκειμένου να εκφράσουμε την αγάπη, την εκτίμηση, τον σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας. Αναμφίβολα, το σημαντικότερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε είναι το ίδιο μας το αίμα, που έχει αξία ανεκτίμητη και δεν αποτιμάται σε χρήματα.
Η πρώτη αιμοδοσία του σχολικού έτους 2018 – 2019 θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Λεοντείου Σχολής Αθηνών το Σάββατο 15/12/2018 και ώρες 08:30 έως 13:30, από την Εξωτερική Μονάδα Αιμοληψίας του
Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων «Ελπίδα».Η ιδιαιτερότητα της αιμοδοσίας αυτής έγκειται στους αποδέκτες της υπερπολύτιμης προσφοράς μας.
Πρόκειται για παιδιά, τα οποία πάσχουν από πολύ σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες και
έχουν διαρκή ανάγκη για αίμα,  προσκαλούμε  τους αποφοίτους της Λεοντείου να συνδράμουν αυτή την προσπάθεια και να στηρίξουν με τηνεθελοντική προσφορά αίματος τα παιδιά που νοσούν και να ενισχύσουν την τράπεζα αίματος.
.

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!

Please log in or register to like posts.