XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Απο τα θρανία της Λεοντείου (ΛΛΝΣ) στις κορυφές της Mercedes-Benz

Please log in or register to like posts.
News

 

Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε την τοποθέτηση του συν Αποφοίτου Δημήτριου Ψυλλάκη στην κεφαλή της Mercedes-Benz ΗΠΑ μια απόφαση που θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου.

“Ο Δημήτρης είναι ένας αποδεδειγμένος ηγέτης που διεύρυνε με επιτυχία την ανάπτυξη της Mercedes-Benz σε βασικές αγορές σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε η Britta Seeger, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Daimler AG και Mercedes-Benz AG, υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις. “Είμαι σίγουρη ότι ο Δημήτρης θα συνεχίσει να προωθεί τις επιχειρήσεις μας στη Βόρεια Αμερική σε μια περίοδο μετασχηματισμού χωρίς προηγούμενο. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Nick Speeks για την εξαιρετική αφοσίωσή του σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες δεκαετίες, και του εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον.”  Ο Έλληνας μάνατζερ εντάχθηκε στους κόλπους της γερμανικής εταιρείας το 1992 και γρήγορα ανέβηκε στις τάξεις της ελληνικής θυγατρικής της. Το 2001 προήχθη στη θέση του Γενικού Διευθυντή επιβατικών αυτοκινήτων, ενώ το 2009 μεταπήδησε “εκτός έδρας”, στη Mercedes-Benz do Brasil Ltda και το 2015 εντάχθηκε στη Mercedes-Benz Korea (MBK) ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, ο 53χρονος σήμερα Έλληνας πραγματοποίησε μια ακόμα αλλαγή, αναλαμβάνοντας τη θέση του CEO της Mercedes-Benz Καναδά.

https://www.in.gr/2020/10/02/auto/ellinas-o-neos-epikefalis-tis-mercedes-benz-stis-ipa/?fbclid=IwAR3M899Q6XXqBYAqxuOJ18tF4bXZaEdCmxqkDzuHx1IZRLvOh”

 

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!

Please log in or register to like posts.