XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Συνεργασία ΕΑΛΛ & ICBS Athens International College

Please log in or register to like posts.
News

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ…

Η Ένωση Αποφοίτων Λεοντείου στα πλαίσια ανάπτυξης των συνεργασιών της με στόχο την προσφορά προς τους Αποφοίτους και τις οικογένειές τους, συνεργάζεται για πρώτη φορά με ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα και προσφέρει μια σειρά από προγράμματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών.

Το ICBS Athens International College έχει ιστορία 25 ετών στον χώρο των σπουδών Πανεπιστημιακού επιπέδου και συνεργάζεται με το University of Winchester, ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια στο θέμα της Αειφορίας και με περίοπτη θέση στο θέμα της Ποιότητας Σπουδών. Παράλληλα, το AIC συνεργάζεται με το κορυφαίο Σερβικό Πανεπιστήμιο στην Φυσική Αγωγή και τον Αθλητισμό. “Αξίζει να σημειώσουμε πως τα πτυχία αναγνωρίζονται από το Υπουργείο Παιδείας (ΑΤΕΕΝ) ως προς την επαγγελματικής τους ισοδυναμία, για το Δημόσιο και για πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ.”

Ανάμεσα στα προγράμματα που προσφέρονται μέσα από αυτή τη συνεργασία και αφορούν το σύνολο της οικογένειας των Λεοντιδέων είναι τα:

– MSc in Sustainability & ESG Management

– MBA in Digital Transformation

– Executive MBA

– Bachelor (Hons) in Business Management και το

– Bachelor in Physical Education and Sports.

Σε ένα περιβάλλον που αλλάζει ταχύτατα θεωρούμε πως η επικαιροποίηση των γνώσεων όπως και η απόκτηση νέων γνώσεων συνιστά ένα δυνατό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται αυτή η σημαντική πρωτοβουλία, η οποία προσφέρει σημαντικά οφέλη στο σύνολο της κοινότητας των Λεοντιδέων και ανοίγει το παράθυρο σε ένα καλύτερο μέλλον.

Οι πρόσφατες συνεργασίες με την M&S και το ICBS Athens International College αποδεικνύουν την αποδοχή που έχει η Ένωση Αποφοίτων και τις δυνατότητες που υπάρχουν για ισχυρές συνεργασίες.

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!

Please log in or register to like posts.