XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Μετά την Ουκρανία …ανθρωπιστική βοήθεια στη Συρία

Please log in or register to like posts.
News
ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ….
Ίσως η πιο σημαντική δράση της Ένωσης Αποφοίτων Λεοντείου στον ένα αιώνα ιστορίας της.
Η Ένωση Αποφοίτων Λεοντείου σε εξαιρετική συνεργασία με τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της Λεοντείου και με τη στήριξη Ελληνοσύριων οικογενειών κατόρθωσε κάτι ιδιαίτερα δύσκολο ….την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Συρία.
«Δυστυχώς η Συρία είναι η παρειάς του κόσμου όπως έγραψε Γάλλος δημοσιογράφος» ….Το συριακό λαό τον βοήθησαν μόνο Αραβικές χώρες όπως μάθαμε .
Απο την Ελλάδα έφυγε ένα αεροπλάνο με πρωτοβουλία της εδώ Πρεσβείας όπου εστάλη μετά από εξονυχιστικό έλεγχο μεταξύ των άλλων και η φαρμακευτική βοήθεια που είχαμε συγκεντρώσει.
Οι πέντε τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας που με πρωτοβουλία πολλών φορέων συνελέγησαν και μεταξύ αυτών τα 38 μ3 η δική μας προσφορά χωρίστηκαν σε δύο αποστολές…η πρώτη έφυγε με ιδιωτική πτήση (χορηγία) 15/04 και έφτασε το απόγευμα 18/04 ..αφου πέρασε διάφορους τελωνειακούς ελέγχους…η δεύτερη αποστολή θα φύγει με πλοίο τις επόμενες μέρες θα φτάσει στη Λαττάκεια από όπου θα μπορούν να παραλάβουν οι Βleues Maristes.
Η όλη αποστολή χρηματοδοτήθηκε από ιδιωτική πρωτοβουλία χωρίς την παραμικρή ανάμειξη κρατικού φορέα, οποιουδήποτε Οργανισμού κλπ.. Οφείλουμε ως Ένωση Αποφοίτων Λεοντείου να ευχαριστήσουμε θερμά αυτούς που πολύ διακριτικά συνέβαλλαν και δεν θα ήθελαν να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία τους , χωρίς τη συνδρομή τους η οποιαδήποτε αποστολή θα ήταν αδύνατη,
Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν και στήριξαν την προσπάθεια αυτή.
Ως Ένωση Αποφοίτων συνεχίζουμε…
’Ενας για Όλους , Όλοι για Εναν

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!

Please log in or register to like posts.