Monaco Yacht Show 2017

Μέσα στη βαθιά οικονομική κρίση που βιώνει ο τόπος τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν εξαγωγικές εταιρείες που βρίσκουν τον τρόπο να οδηγούν την πληγωμένη οικονομία στην ανάπτυξη.
H  Ribco SA την οποία ίδρυσε προ εικοσαετίας  παλιός Λεοντιδέας Στέλιος Λαδόπουλος μαζί με τον Νίκα Βαλεριάνο είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία στον τομέα της ναυπήγησης σκαφών αναψυχής που συμμετέχει στο Ναυτικό Σαλόνι του Μονακό.

Από 27 έως 30 Σεπτεμβρίου η Ελλάδα εκπροσωπείται στο Monaco Yacht Show 2017 με το Venom 44, ένα πολυτελέστατο 44άρι σκάφος ανοικτής θάλασσας σχεδιασμένο και ναυπηγημένο στην Ελλάδα.
Μπράβο Παιδιά!

Ενας Λεοντιδέας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Βερολίνου το 1936Μνήμες

Ενας Λεοντιδέας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Βερολίνου το 1936

adminadminSeptember 18, 2025
Ο MrChem αποκαλύπτεται…ΛΕΟΝΤΙΔΕΑΣ…Πρόσωπα

Ο MrChem αποκαλύπτεται…ΛΕΟΝΤΙΔΕΑΣ…

Παναγιώτης ΜαμαλήςΠαναγιώτης ΜαμαλήςSeptember 18, 2025
O Aπόφοιτος Παπαϊώαννου Γιώργος Πρόεδρος της AFIC (Γαλλικός Σύλλογος Μηχανικών και Στελεχών Επιχειρήσεων)

O Aπόφοιτος Παπαϊώαννου Γιώργος Πρόεδρος της AFIC (Γαλλικός Σύλλογος Μηχανικών και Στελεχών Επιχειρήσεων)

adminadminSeptember 18, 2025