Skip to main content

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα λόγω του Πάσχα επανερχόμεθα για τους φίλους & συν Απόφοιτους που ανακαλύπτουν τη χαρά της μαγειρικής με μια νέα συνταγή.

Σούπα τραχανά θρέπτικη νόστιμη εύκολη

  • 1 νεροπότηρο γλυκό τραχανά ( τον βρίσκετε εύκολα στο σούπερ μάρκετ)
  • 4 νεροπότηρα νερό 200 γραμ φέτα ελαφρά λειωμένο
  • Μ ένα πηρούνι Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Προαιρετικά 2 κούνιες σούπας πελτέ ντομάτας

Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το νερό και τον τραχανά. Τον μαγειρεύετε ανακατεύοντας συχνά σε μέτρια φωτιά.      Αν θέλετε προσθέτετε τον πελτέ. Αλατίζετε πιπερώνετε και μαγειρεύετε για περίπου 20’ λεπτά ρίχνετε την τελευταία στιγμή την λειωμένη φέτα

Τον σερβίρετε ζεστό μαζί με φρυγανισμένο ψωμί

Η Ενωση Αποφοίτων Λεοντείου πάει και κατασκήνωση…Δράσεις

Η Ενωση Αποφοίτων Λεοντείου πάει και κατασκήνωση…

adminadminSeptember 18, 2025
Γιάννης Βλασσόπουλος  Μαθηματικός ερευνητής (Απόφοιτοι μας απαντούν σ ένα ερώτημα…)ΔράσειςΜνήμες

Γιάννης Βλασσόπουλος  Μαθηματικός ερευνητής (Απόφοιτοι μας απαντούν σ ένα ερώτημα…)

adminadminSeptember 18, 2025
Salvador Dalí Απόφοιτος Μαριανού Σχολείου

Salvador Dalí Απόφοιτος Μαριανού Σχολείου

adminadminSeptember 18, 2025