Η Χριστίνα Σιούτη είναι αθλήτρια της υδατοσφαίρισης με δεκάδες επιτυχίες στον χώρο της. Η Χριστίνα είναι σήμερα  21ος ετών (01/09/2004) και αποφοίτησε από το σχολείο μας το 2021-22. Τα τελευταία χρόνια έχει γράψει το όνομα της με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού Πειραιώς

Η ιστορία της με το πόλο ξεκίνησε… με έναν ίσως απρόσμενο τρόπο, αφού πρώτη φορά ήρθε σε επαφή με την πισίνα, ως αθλήτρια κολύμβησης και όχι πόλο. Στην ηλικία των 11 ετών ένας προπονητής, βλέποντάς την, θεώρησε ότι ίσως θα είχε ένα κρυφό ταλέντο στην υδατοσφαίριση… Δέκα χρόνια μετά τόσο ο προπονητής αυτός, όσο και  η ίδια η Χριστίνα δικαιώθηκαν, με την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Σιγκαπούρης (επί της Ουγγαρίας με 12-9). 

Ο αδαμάντινος χαρακτήρας της Χριστίνας είναι αυτός, ο οποίος την βοηθάει να προχωράει μπροστά αψηφώντας κάθε φόβο και κάθε πόνο, όπως μας απέδειξε λίγες ημέρες πριν παίζοντας με σπασμένο δάχτυλο (στο αριστερό πόδι), σε ολόκληρη την Παγκόσμια διοργάνωση. Η Χριστίνα αποτελεί ένα αληθινό πρότυπο ανθρώπου και όλοι εμείς στην  Ένωση Αποφοίτων Λεοντείου Λυκείου (Ε.Α.Λ.Λ.) είμαστε περήφανοι για το δικό μας παιδί.

Η Χριστίνα δεν ξεχνάει από που ξεκίνησε και αυτό δείχνει την Λεοντιδέα καταγωγή και αγάπη της για τη Λεόντειο μας. Χριστίνα, συγχαρητήρια και εις ανώτερα!