XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Portes ouvertes 2014

Please log in or register to like posts.
News

Η φετινή εκδήλωση στα πλαίσια του “portes ouvertes” θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου στην αυλή του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων. Πολλές εκπλήξεις για κάθε ηλικία!

Θα είναι ένα διήμερο χαράς για εμάς τους Απόφοιτους και τις Οικογένειές μας. Με πάρα πολλές εκπλήξεις. Το πρόγραμμα σε λίγες μέρες. Θα αναβιώσουμε το six-side. Ετοιμασθείτε οι μπασκετόφιλοι σε τουρνουά 3Χ3, για όλους θα υπάρχει κάτι αλλά το πιο σημαντικό θα ξαναβρεθούμε… Μια μικρή πρόγευση από τις εκπλήξεις…
Το steeldrum ή steelpan είναι ένα από τα ελάχιστα ακουστικά όργανα που δημιουργήθηκαν τον 20ο αιώνα. Η ιστορία του είναι στενά συνδεδεμένη με τις κοινότητες που το εφεύραν και το ανέδειξαν : τα steelbands. Αυτές οι λαïκές ορχήστρες ανέπτυξαν μία πρωτότυπη παιδαγωγική μέθοδο, η οποία βασίζεται πάνω σε μερικές αρχές, η σημαντικότερη από τις οποίες είναι ότι ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση στη μουσική.

Οι γονείς και τα παιδιά θα μπορούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο να ενημερωθούν για το Cyber Alert: παγκόσμια καινοτομία μέσω Cyberkid. Πρόκειται για μία εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (smartphones application) με την ονομασία «Cyberkid», η οποία είναι καινοτόμος και παγκόσμιας εμβέλειας. Η εφαρμογή αυτή δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να επικοινωνούν άμεσα και σε πραγματικό χρόνο (real time) σε περίπτωση κινδύνου ή απειλής με Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μέσω της χρήσης μίας καινοτόμου (touchscreen call) διαδικασίας «Cyber Alert», αλλά και μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος. Η ενημέρωση αποτελεί μια προσφορά της Ενωσης πρός όλους τους Γονείς-Συναπόφοιτους και τους μαθητές των σχολείων μας και γίνεται για πρώτη φορά.

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!

Please log in or register to like posts.