XΟΡΗΓΟΣ whitetip

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Please log in or register to like posts.
News

Αγαπητοί συν Απόφοιτοι,

Η Ένωσή μας, είναι γνωστό σε όλους, ότι τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου. Αποκατέστησε το χαμένο κοινωνικό ιστό των Λεοντιδέων , διασφάλισε πόρους για τη δημιουργία του Μουσείου της «Ιστορίας των Freres και της Λεοντείου», στήριξε πρωτοβουλίες αποφοίτων, εξασφάλισε ουσιαστικές υποτροφίες, οργάνωσε σημαντικές εκδηλώσεις, ανέπτυξε πρωτοβουλίες αλληλεγγύης. Όλα αυτά έγιναν με τον εθελοντισμό πολλών αποφοίτων και με ελάχιστους πόρους.

Σήμερα, είμαστε σε ένα κομβικό σημείο συνεχιζόμενης προόδου.

Δημιουργήθηκε το νέο μας site με νέες μορφές επικοινωνίας, το ηλεκτρονικό μας περιοδικό με παραλήπτες όλους τους αποφοίτους, η εφαρμογή connect-id (app) στην οποία μέσω της αρχικής καταγραφής  των στοιχείων μας και δημιουργώντας τα προφιλ μας, θα έχουμε για πάντα άμεση ενημέρωση, των προσωπικών μας στοιχείων (σταθερά ή κινητά τηλ.,εταιρικά ή προσωπικά email, διεύθυνση γραφείου κτλ) όποτε και εάν αυτά αλλάξουν, ενημερώνοντας παράλληλα και αυτόματα τους υπόλοιπους με τους οποίους έχουμε συνδεθεί μέσω της εφαρμογής και ενημέρωση επίσης των social προφίλ μας στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (facebook,Twitter, Instagram κτλ) στις οποίες είμαστε και επιλέγουμε να εγγράψουμε και να μοιραστούμε με άλλους φίλους και συναπόφοιτους, συνεργαζόμαστε με τους 100mentors για να δημιουργήσουμε ένα πιο ευοίωνο μέλλον για τους νέους απόφοιτους.

Ειδικότερα, στο site (www.eall.gr) με την εγγραφή μας ως μέλος θα έχουμε μια σειρά από πληροφορίες που αφορούν την κοινότητα μας, οι ταμειακώς ενήμεροι (κάτι που θα γίνεται πλέον με άμεσο τρόπο διαδικτυακά) θα έχουμε μια σειρά προνομίων που θα αφορούν εκπτώσεις και προσφορές μέσα από την «Κάρτα Αποφοίτων». Τα έσοδα θα στηρίζουν πλέον την Ένωση για να διευρύνει τις πρωτοβουλίες, τις προσπάθειες αλληλεγγύης, την καλύτερη οργάνωση της.

Έχει πλέον αποδειχθεί ότι σε περιόδους κρίσης, τα υγιή κοινωνικά δίκτυα έχουν μεγαλύτερες και καλύτερες προοπτικές.

Μια νέα εποχή έχει ανατείλει για την Ένωση Αποφοίτων Λεοντείου. Για να πετύχει το εγχείρημα είναι σημαντική η στήριξη από το σύνολο των Λεοντιδέων.

 

Η παρουσία σας την ημέρα των εκλογών, την Κυριακή 8 Μαΐου στις 5:00 μ.μ. (Λ.Λ.Π.), θέλουμε να έχει έναν ουσιαστικό και παρεμβατικό χαρακτήρα.

Όλοι εμείς που με την υποψηφιότητά μας προσδοκούμε να εκπροσωπήσουμε επάξια όλους εσάς, θέλουμε να ακούσουμε και να κουβεντιάσουμε τις ιδέες σας σχετικά με το τι μπορούμε να κάνουμε, ποιες πρωτοβουλίες πρέπει να πάρουμε, πως θα αξιοποιήσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται. Με τη δική σας συμβολή προσδοκούμε να λειτουργήσουν παράλληλες ομάδες με στόχο :

  • Τη δημιουργία «μικρών επαγγελματικών ομάδων» (π.χ. Γιατρών, Νομικών, Επιχειρηματιών, Πανεπιστημιακών κ.α.) έτσι ώστε να υπάρξει αποδοτικότερη και περισσότερη οργανωμένη επικοινωνία και υποστήριξη.
  • Το περιοδικό μας που στην ηλεκτρονική του πλέον μορφή, ευελπιστούμε να είναι πλούσιο σε ύλη και να βγαίνει σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Αυτά απαιτούν μια διευρυμένη συντακτική επιτροπή, έμπειρων που θα θελήσουν να συμμετάσχουν.
  • Πως θα μπορούσαμε στην περίοδο κρίσης που διανύουμε να διαχειριστούμε αποτελεσματικά θέματα επαγγελματικής κατάρτισης για τους νεότερους αλλά και επαγγελματικής ενασχόλησης για τους παλαιότερους. Στόχος, η αξιοποίηση του τεράστιου net working των Λεοντιδέων.
  • Έχουμε ανάγκη από εθελοντές ενόψει του δρώμενου «Μουσείο Μπενάκη», ενός πολυμορφικού, δηλαδή, γεγονότος διάρκειας δύο μηνών. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα κανένας σχολικός φορέας δεν ενεπλάκη σε παρόμοιο πολιτιστικό. Πρόκειται για μια καινοτόμο και πρωτοφανή δράση.  Αναμφίβολα, η στήριξή σας θα είναι απαραίτητη.

Μας δείξατε και πλέον γνωρίζουμε την αγάπη σας για αυτό που λέγεται Οικογένεια Λεοντιδέων, την εκτίμηση στο αξιακό σύστημα που μας προσέφερε το Σχολείο μας.

Οι θετικές μνήμες μας έφεραν και πάλι κοντά , οι καινούργιες δυνατότητες θα πρέπει να μας διατηρήσουν δίπλα και παράλληλα να αυξήσουν τη διαδραστική ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ μεταξύ μας.

Με Εκτίμηση,

Αναγνωστόπουλος Ευθύμιος

Ασημένιος Ιωάννης

Γαρουφάλης Δημήτριος

Δημάκης Νικόλαος

Δράγιος Θανάσης

Ζαμπέλης Κώστας

Κρητικός Πέτρος

Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος

Μαμαλής Παναγιώτης

Μενεγάτος Άγγελος

Μπεφών Άγγελος

Σπανός Κώστας

Στατήρας Μάριος

Τζαμπόγλου Πλούταρχος

Χατζηπέτρος Χρήστος

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!

Please log in or register to like posts.