XΟΡΗΓΟΣ whitetip

ΚΟΚΟΤΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Please log in or register to like posts.
News

Η ΚΟΚΟΤΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Ε.Π.Ε ιδρύθηκε το 1981 από τον Ευάγγελο Κόκοτα, απόφοιτο του Λεοντείου Λυκείου του έτους 1978, και είναι μια εξειδικευμένη εταιρία κλιματισμού, με σταθερή ανάπτυξη, που προμηθεύει και εγκαθιστά συστήματα κλιματισμού τελευταίας τεχνολογίας. Θεωρείται από τις μεγαλύτερες, εμπορίας και εγκατάστασης κλιματισμού εταιρίες στην Ελλάδα.

Η εταιρεία προσφέρει έμπειρες συμβουλές σε οποιοδήποτε θέμα ψύξης θέρμανσης φυσικού αερίου εξαερισμού και καθαρισμού αέρα, για κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους. Η πολυετής εμπειρία της, αποκλειστικά στο χώρο του κλιματισμού, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, μπορεί να εγγυηθεί ότι οι προτεινόμενες λύσεις θα καλύψουν πλήρως οποιαδήποτε ανάγκη.

Ο Ευάγγελος Κόκοτας είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, Διευθύνων σύμβουλος και ιδιοκτήτης της εταιρίας.

 

www.kokotas.gr

 

Ειδική προσφορά για τους αποφοίτους της Λεοντείου:

– Έκπτωση 50% σε όλες τις υπηρεσίες :   όπως εγκατάσταση κλιματιστικού , συντήρηση , απεγκατάσταση, επισκευή  κλιματιστικού,  για οποιοδήποτε τύπο κλιματιστικού επιλέξετε!

-Έκπτωση 20% σε όλους τους ανεμιστήρες οροφής ! Αντιπροσωπεύουμε την εταιρία Beacon στην Ελλάδα, εταιρία που έχει φέρει την καινοτομία και το μοντέρνο design στην αγορά ανεμιστήρα παγκοσμίως.

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!

Please log in or register to like posts.