XΟΡΗΓΟΣ whitetip

1η θέση για τον Βαγγέλη Τζερτζίνη στο διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας “Moscow International Foto Awards”

Please log in or register to like posts.
News

Σημαντική διάκριση του αποφοίτου Βαγγέλη Τζερτζίνη στο διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας “Moscow International Foto Awards”, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στην κατηγορία Personal Portfolio με χιλιάδες συμμετοχές από 85 χώρες. Ο ίδιος μας λέει λίγα λόγια για το συγκεκριμένο έργο με τίτλο: Sea-e-scapes of Greece. 2014-2016.

The years of crisis: “Η αφορμή γι’ αυτό το project ήταν η πρωτοφανής κρίση που ξέσπασε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια που με άγγιξε προσωπικά και επαγγελματικά. Η σειρά αυτή των φωτογραφικών έργων είναι η αλληγορική αποτύπωση μιας σκληρής μα και παράξενης πραγματικότητας. Η οπτική επαφή με το υγρό στοιχείο λειτουργεί ψυχαναλυτικά και γίνεται αφορμή μιάς εικονικής απόδρασης. Σκέψεις ασπρόμαυρες, ιδεατές συνθήκες διαβίωσης, διέξοδα-αδιέξοδα, βίαιες αλλαγές στη καθημερινή μας ζωή συνθέτουν το σκηνικό μιας νέας καθημερινότητας που πρέπει να διαχειριστούμε”.

Η ολοκληρωμένη σειρά των 50 περίπου έργων θα εκτεθεί στην Αθήνα στο νέο χώρο τέχνης “ε30 artspace” στην οδό Ευριπίδου 30 από 1-15 Οκτωβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες: http://e30artspace.weebly.com

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!

Please log in or register to like posts.