XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Ο απόφοιτος Ορφέας Μοσχόπουλος-Βεϊνόγλου ο πλέον επιτυχημένος στο χώρο των μεταφορών

Please log in or register to like posts.
News

Ορφέας Μοσχόπουλος-Βεϊνόγλου, γεννήθηκε to 1950 με το που τελείωσε τη Λεόντειο σε ηλικία 17 ετών αποφάσισε να σπουδάσει στο εξωτερικό. Νεαρός σε μια δύσκολη εποχή άρχισε τις σπουδές του ως ναυπηγός στο Newcastle της Μεγάλης Βρετανίας. Κατά την διάρκεια των σπουδών του και χρησιμοποιώντας τα μέσα της εποχής παρακολουθούσε τις εξελίξεις της οικογενειακής επιχείρησης. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του ανέλαβε τα ηνία της επιχείρησης το 1973 όταν ο παππούς του αδυνατούσε να συνεχίσει λόγω γήρατος τη δραστηριότητα του.

“Τότε είχα πρόθεση να κάνω ξεκαθάρισμα των υποχρεώσεων της εταιρίας και να την κλείσω, γιατί ο ίδιος δεν είχα σχέση με τη μεταφορά. Γρήγορα όμως μπήκα στα άδυτα της κι αυτή στο αίμα μου”, θυμάται.

Έτσι χάρη στην υπομονή κι επιμονή του κατάφερε να δημιουργήσει μια εταιρία που το όνομα της ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα και η πορεία της είναι συνεχώς ανοδική, συνεχίζοντας έτσι επάξια και αναπτύσσοντας το όραμα και το έργο του παππού του.

Το 1973, όταν ανέλαβε ο ίδιος, η εταιρία απασχολούσε 7 άτομα, ενώ σήμερα έχει ξεπεράσει τα 1000 άτομα..

Ο ίδιος τονίζει ότι το μυστικό της μεγάλης επιτυχίας της ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΙΝΟΓΛΟΥ είναι η σωστή υποδομή και στελέχωση και η μακρόχρονη εμπειρία.

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!

Please log in or register to like posts.