XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Yoleni’s η έμπνευση του αποφοίτου Νίκου Πίππα

Please log in or register to like posts.
News

http://www.protothema.gr/city-stories/article/734605/to-monocle-grafei-gia-to-athinaiko-yolenis/

Η Yoleni’s εγκαινίασε το πρώτο φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα.

Σε ένα εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό οικοδόμημα επτά ορόφων επί της οδού Σόλωνος, συνολικής επιφάνειας 2.500 τμ, στεγάσθηκε το πρώτο φυσικό κατάστημα της Yoleni’s, του μεγαλύτερου ηλεκτρονικού delicatessen ελληνικών προϊόντων.

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία η διοίκηση της Yoleni’s συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία, επενδύει και τετραπλασιάζει τις θέσεις εργασίας, ενώ παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό εναλλακτικά προϊόντα 180 παραγωγών από όλη τη χώρα.

Το Yoleni’s flagship concept store, στο Κολωνάκι, το οποίο άνοιξε επίσημα τις πύλες του τον Σεπτέμβρη και  λειτουργεί επτά ημέρες την εβδομάδα εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα σε καθημερινή βάση, μέσω υπηρεσίας delivery, αναμένεται να δώσει άλλη πνοή στην περιοχή, ενώ στόχος των ιδιοκτητών του είναι να αποτελέσει πόλο έλξης και για ξένους τουρίστες που θέλουν να συμμετάσχουν σε ένα γαστριμαργικό ταξίδι από ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις στην πιο gourmet εκδοχή τους. Το εν λόγω κατάστημα συνιστά δε το μεγάλο στοίχημα της διοίκησης της Yoleni’s, αφού ως επόμενος σταθμός έχει τεθεί η δημιουργία καταστήματος στο Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη.

Κάνοντας μια περιήγηση σε έναν ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο, ο πελάτης μπορεί να ζήσει μία μοναδική γευστική εμπειρία με ελληνικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον, που θα θυμίζει έντονα τα παντοπωλεία της Αθήνας του 1950 και 1960. Ήδη η Yoleni’s έχει προχωρήσει σε στρατηγικές συνεργασίες με γνωστά και καταξιωμένα brand στο χώρο των τροφίμων, όπως η «Φάρμα Μπράλου», η «Eurocatering Α.Ε.», η αλλαντοποιία «Sary», τα γαλακτομικά «Ρούμελη», οι καφέδες «Δρακούλη», η «La Mia Stevia», η μπύρα «Νήσος» και ο Εκπαιδευτικός Ομιλος «Πόλκα – Φροέλεν» στο εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

παρουσίαση στο fortunegreece.com

Σε ποιους άρεσε το άρθρο;