XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Eρρίκος Βασιλείου…η νέα γενιά προσπαθεί και οραματίζεται …

Please log in or register to like posts.
News

Είναι λίγα χρόνια που ο Ερρίκος Βασιλείου άφησε τα θρανία της Λεοντείου οι σπουδές του στην Ελβετία δεν τον κράτησαν μακρυά από την Πατρίδα μας…είναι από αυτούς που επέστρεψαν …η νέα γενιά που αγωνίζεται και οραματίζεται μια νέα Ελλάδα.

“Ο εξοπλισμός εργαστηριακών χώρων απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή ως προς την ποιότητα των προσφερομένων ειδών και φροντίδα καθώς και ως προς την ασφάλεια των επί μέρους τμημάτων.

H εταιρεία Γιώργος Βασιλείου Α.Β.Ε.Ε. λειτουργεί 36 χρόνια στην Ελλάδα στον κλάδο του σχεδιασμού, της παραγωγής και εγκατάστασης εργαστηριακών επίπλων, απαγωγών αερίων και ερμαρίων αποθήκευσης με γνώμονα την ποιοτητα και τον σεβασμό στην ασφάλεια του τελικού χρήστη. Η εταιρεία  περιλαμβάνεται ανάμεσα στις πρωτοπόρους ευρωπαικές εταιρείες στο δίκτυο IQ-NET που εφαρμόζουν τεκμηριωμένες διαδικασίες λειτουργίας. Διαθέτουμε μια απόλυτα καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής, αυτόνομη και ολοκληρωμένη, μεγέθους 5’000m², η οποία έχει μελετηθεί ώστε η ροή των υλικών να ακολουθεί μια φιλοσοφία γραμμής που αρχίζει απο τα γραφεία και την σύλληψη της ιδέας του έργου και καταλήγει σε ενα έτοιμο προιόν μεσα απο μια αρμονική εξέλιξη. Ημασταν απο τις πρώτες Ελληνικές εταιρείες που έχει αναπτύχθεί, εφαρμόσει και πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητος EN ISO 9001-2015.

Μετα απο παρέμβαση του  Ερρίκου Βασιλείου, προστέθηκε το 2014 η ανεξάρτητη υπηρεσία μελέτης και σχεδιασμού εργαστηρίων, μια υπηρεσία η οποία προσφέρεται σε αρχιτεκτονικά γραφεία και μελετητικές εταιρείες και σκοπός της είναι να βοηθήσει τον σχεδιασμό του κτιρίου με βάση τα εργαστήρια απο το πολυ αρχικό στάδιο της αρχιτεκτονικής μελέτης. Η βάση της υπηρεσίας αυτης είναι οτι τα εργαστήρια που σχεδιάζουμε, τηρούν τους κανόνες και τις οδηγίες που προστάζουν παγκόσμιοι οργανισμοί καθώς και το πρότυπο EN ISO 17025. Χρησιμοποιούμε διαδικασίες BIM (επιπέδου 0 εως και επιπέδου 3) για να μελετήσουμε τον χώρο, και διασφαλίζουμε την απόλυτη επιτυχία σε περίπτωση πιστοποίησης των χώρων για τα ακόλουθα GLP, GMP, IBC, NIH, FDA, OSHA, WHO, παντα με σεβασμό προς του εγχώριους κανονισμούς. Με πελάτες πανω απο 2’500 ονόματα στον χώρο της φαρμακευτικής, καλλυντικού, χημείας, πετρελαίων, φαγητού και ποτού, νοσοκομείων, κλινικών, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, πανεπιστημίων, ερευνητικών κέντρων, τεχνολογίας, και άλλων κλάδων, καθως επίσης και 10 χώρες ενεργής παρουσίας σε αντίστοιχα έργα στο εξωτερικό θεωρούμαστε η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία, με βλέψεις για τον αντίστοιχο τίτλο στην Ευρώπη”

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!

Please log in or register to like posts.