XΟΡΗΓΟΣ whitetip

“Ρωμαίος & Ιουλιέτα”: Υμνώντας την αγάπη με το αιώνιο ζευγάρι

Please log in or register to like posts.
News

Η 14η Φεβρουαρίου είναι η μέρα που έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται η αγάπη, σε κάθε της έκφανση. Όποιος, λοιπόν, θέλει να αποτίσει φόρο τιμής στην αγάπη του για την τέχνη να τη μοιραστεί με αγαπημένα πρόσωπα, μπορεί να αδράξει την ευκαιρία που του προσφέρεται από το Γαλλικό Ινστιτούτο.

Το IFG (Institut Français de Grèce) γιορτάζει την ημέρα αυτή με μια αναβίωση του γνωστού έργου του Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», ενός έργου που αποτελεί ύμνο στον έρωτα και την αγάπη. Πρόκειται για μία τραγωδία σε πέντε πράξεις, βασισμένη στο κείμενο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που ζωντανεύει μέσα από τη συνεργασία του θιάσου της Ακαδημίας του Comédie -Française και του σκηνοθέτη- σκηνογράφου Éric Ruf .

Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 19.30 στο Auditorium Theo Angelopoulos. Το αντίτιμο για την παρακολούθησή της είναι 8 ευρώ, ενώ υπάρχει και μειωμένο εισιτήριο για φοιτητές, ανέργους και κατόχους της κάρτας CLUB IFG, στην τιμή των 4 ευρώ.

Αγαπητοί συναπόφοιτοι, σας προτείνουμε να περάσετε αυτή την όμορφη βραδιά στο IFG, παρέα με τα σύμβολα της αιώνιας αγάπης: το Ρωμαίο και την Ιουλιέτα!

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του IFG: http://www.ifa.gr/el/arts-et-culture/arts-de-la-scene/theatre/7787-cf-fev-14-el

 

 

Επιμέλεια: Τζορτζίνα Σεϊτανίδου

Σε ποιους άρεσε το άρθρο;