XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Aνοικτή επιστολή προς τους γονείς των μαθητών της Λεοντείου.

Please log in or register to like posts.
News

Αγαπητοί Γονείς,

Η Ενωση Αποφοίτων Λεοντείου Λυκείου σας προσκαλεί να γνωρίσετε την κοινότητα της μεγάλης μας οικογένειας των αποφοίτων μέσα απο το νέο μας site  eall.gr

Θα ανακαλύψετε μια κοινότητα που σε λίγα χρόνια και τα παιδιά σας σημερινοί μαθητές θα ανήκουν.

Μια κοινότητα που τη διακρίνει το ήθος, η αξιοπρέπεια, ο πολιτισμός της καθημερινότητας, αξίες όπως η αλληλεγγύη, η ειλικρίνεια η απλότητα και ο σεβασμός στη διαφορετικότητα. Δέν είναι τυχαίο οτι ο Ιδρυτής στην Ελλάδα των Ιατρών χωρίς συνορα,της Greenpeace, o ανθρωπος που προίσταται της Διεθνούς Αμνηστίας, των Δικαιωμάτων προστασίας του Πολίτη αλλά και άλλων κοινωνικών φορέων  είναι Αποφοιτος.

  • Θα ανακαλύψετε ανθρώπους των γραμμάτων, των τεχνών, του επιχειρείν που έχουν γράψει αλλά και γράφουν ιστορία σε αυτόν τον τόπο.
  • Θα μάθετε ότι στην Ε.Ε σε τομείς όπως καινοτομία,ενέργεια,μεταφραστικό, διαχείρισης εγγράφων…κ.α οι ιθύνοντες είναι Απόφοιτοι
  • Μέσα από τις ιστορίες των αποφοίτων θα διακρίνετε την αγάπη και την εκτίμησή τους για τα Σχολεία μας (Πατησίων και Νέας Σμύρνης).
  • Θα αντιληφθείτε μέσα από ιστορικές αναδρομές που δημοσιεύονται ότι τα Σχολεία μας δεν ήταν απλά διεκπαιραιωτικά ιδρύματα αλλά χώροι δημιουργίας αξιών και ενάρετων πολιτών.

Θα αντιληφθείτε ότι το σχολείο μας δεν αποτελεί έναν απλά δωδεκαετή κύκλο παρουσίας στη ζωή των μαθητών αλλά είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την κοινωνία των αποφοίτων και πλέον διατηρεί τον ομφάλιο λώρο με τα παιδιά του, τους μαθητές και την επόμενη μέρα της αποφοίτησης μέσω της Ενωσης  Αποφοίτων και των  ειδικών προγραμμάτων όπως αυτό των 100mentors που υλοποιούν και συμμετέχουν οι Απόφοιτοι.

Θα δείτε οτι η οικογένειά μας είναι μια οικουμενική οικογένεια που εξαπλώνεται στα πέρατα της γής και με τις ευκολίες του διαδικτύου είναι παρούσα και ευαισθητοποιημένη σε οτιδήποτε της ζητηθεί.

Θα ενημερώνεστε συνεχώς για δρασεις και πρωτοβουλίες αποφοίτων που θα μπορείτε και εσείς να συμμετέχετε.

Αγαπητοί γονείς έχουμε τη χαρά και την τιμή να σας φιλοξενούμε στο δικό μας χώρο των Αποφοίτων, είσαστε εσεις και οι οικογένειες σας ένας απο τους πυλώνες που στήριξαν και στηρίζουν ένα θεσμό ενός και πλέον αιώνα και θέλουμε να ξέρετε οτι η Ενωση των Αποφοίτων θα είναι πάντοτε και με όλες τις τις δυνάμεις αρωγός στις προσπάθειες και τα όνειρα των παιδιών σας και μελλοντικών Αποφοίτων.

 

Με εκτίμηση

Μαμαλής Παναγιώτης                                       Αναγνωστόπουλος Ευθ.

Πρόεδρος                                                              Γενικός Γραμματέας

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!

Please log in or register to like posts.