XΟΡΗΓΟΣ whitetip
Please log in or register to like posts.
News

Ο απόφοιτος Δημήτρης Λυμπερόπουλος γεννήθηκε το 1968 και αποφοίτησε από την Λεόντειο το 1986. Τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει εξολοκλήρου την επιχείρηση που κληρονόμησε από τον πατέρα του, τον Εικαστικό Κύκλο.

Το 1961, ο Ντίνος Λυμπεροπουλος άνοιξε τη γκαλερί Costal στην Πατησίων & Πολυτεχνείου που αποτέλεσε το έναυσμα του ξεκινήματος του Εικαστικού Κύκλου. Μετά από 34 χρόνια επιτυχίας στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, Εικαστικός Κύκλος ΔΛ εγκαινιάζει επίσημα το νέο του χώρο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ακαδημίας 6το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 με την ομαδική έκθεση  «Size matters? (Exhibition of small artworks)». Η έκθεση με έργα τέχνης μικρών διαστάσεων πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΕΝΙΑ GALLERY και τη ΔΛ gallery και  θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2018.

Παράλληλα με τα έργα που εμπεριέχονται στο site www.ikastikoskiklos.com, υπάρχει διαθέσιμη η συλλογή έργων, μεταξοτυπιών και αντικειμένων της παλιάς ιστορικής συλλογής των καλλιτεχνών: Πανιάρα, Χάρου, Σπεράντζα, Δρούγκα, Κοκκινίδη, Μακρουλάκη, Νικολάου κ.ά. Η συλλογή αυτή διατίθεται στον εκθεσιακό χώρο, σε χαμηλές τιμές διατηρώντας πάντα την υψηλή ποιότητα.

Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος προσφέρει σε όλους τους απόφοιτους της Λεοντείου έκπτωση -30% στη συλλογή του Εικαστικού Κύκλου ΔΛ.

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!

Please log in or register to like posts.