XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Κωνσταντίνος Βελαώρας | Ο γιατρός με το μικρόβιο του ραδιοφώνου.

Please log in or register to like posts.
News

Μπορεί η ιδιότητα του γιατρού να συνοδεύεται από κάτι που είναι ορκισμένος του εχθρός; Μπορεί το λειτούργημα αυτό να συμπορεύεται με ένα μικρόβιο που δε λέει να φύγει; Κι όχι μόνο αυτό, αλλά κι επιπλέον να είναι ένα μικρόβιο τόσο ευχάριστο;

Ο Κωνσταντίνος Βελαώρας είναι ο γιατρός, που ίσως κάποια στιγμή ανέλαβε να σας φροντίσει ενόψει κάποιου ιατρικού σας ζητήματος. Κι είναι ο ίδιος ακριβώς άνθρωπος, που ενδεχομένως κάποια στιγμή ακούσατε στο ραδιόφωνο, καθώς το χόμπυ αυτό δεν το έχει αποχωριστεί τα τελευταία 31 χρόνια! Για τόσο δυνατό μικρόβιο μιλάμε, μιας και με την πάροδο των ετών εδραιώθηκε για τα καλά στον οργανισμό του Κωνσταντίνου και, έκτοτε, αποτελεί έναν πολύ καλό του φίλο.

Απόφοιτος της Λεοντείου από τη χρονιά του 1986, μετά τα μαθητικά θρανία συνέχισε τη… διαβαστερή του πορεία στην Ιατρική του Πανεπιστημίου Πατρών.

Για να τον ακούσετε, δεν έχετε παρά να συντονιστείτε Πέμπτη βράδυ στο Active Radio (www.activeradio.studio) 22:00-00:00, για να συντροφεύσει με τις μουσικές του επιλογές στα πρώτα λεπτά της επόμενης ημέρας.

Κ.Α

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!

Please log in or register to like posts.