XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Τα στατιστικά επισκεψιμότητας του eall.gr

Please log in or register to like posts.
News

Η διαδικτυακή “οικογένεια” του eall.gr δείχνει να μεγαλώνει μέρα με την ημέρα, στις πρώτες κρίσιμες εβδομάδες της επίσημης παρουσίας του χώρου μας στο ίντερνετ. Έχει ξαναγραφτεί σε παλιότερο άρθρο ότι τα νούμερα είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά. Το ίδιο ισχύει για τη διακλάδωση των επισκεπτών του ιστότοπού μας ανά χώρα, κάτι που επίσης έχει γραφτεί σε άρθρο (δείτε το σχετικό άρθρο πατώντας εδώ). Αυτή τη φορά, ένα διαφορετικό ευχάριστο νέο ήρθε στο φως κι αφορά στην κατανομή της επισκεψιμότητας βάσει ηλικιακού γκρουπ.

Από τους επισκέπτες του eall.gr, το 69,8% είναι άντρες και το 30,2% γυναίκες. Πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως αυξημένο ποσοστό για το γυναικείο φύλο, αν αναλογιστεί κανείς ότι η Λεόντειος ήταν σχολείο αρρένων μέχρι και τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’90, αλλά και τ’ ότι στατιστικά οι περισσότεροι από τους μαθητές είναι αρσενικού φύλου.

Ανά ηλικιακό γκρουπ, τα στατιστικά επισκεψιμότητας είναι ως εξής:

18-24 : 8,32%
25-34 : 20,54%
35-44 : 20,31%
45-54 : 20,12%
55-64 : 17,21%
65+ : 13,5%

Η εξαιρετικά ισορροπημένη κατανομή των επισκεπτών ηλικίας 25 ως 64, στις άκρως παραγωγικές -δηλαδή- ηλικίες, για εμάς δείχνει την καθολικότητα της αποδοχής και της στήριξης των προσπαθειών της Ένωσης. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε διάφορες συνεργασίες που θα ωφελήσουν τους αποφοίτους μας.

Η συντακτική ομάδα του eall.gr σας ευχαριστεί θερμά!

Η στήριξη της Ένωσης με την εγγραφή σας και την πληρωμή της συνδρομής σας θα συμβάλει καθοριστικά στη διεύρυνση του δικτύου μας και, κατ’ επέκταση, στην επίτευξη ακόμη περισσότερων στόχων προς όφελος των αποφοίτων μας.

Άλγκινγ Κάρολος

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!

Please log in or register to like posts.