XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Λείπει η μαμά, μαγειρεύει ο Ηλίας!

Please log in or register to like posts.
News

Η φοιτητική ζωή, ειδικά η εκτός της πόλης του καθενός, φέρνει στο νου εικόνες και στιγμές από ξενύχτια, γέλια, παρέες, έρωτες, εξεταστικές και πολλές παραγγελίες με delivery.

Μπορεί, όσον αφορά στα περισσότερα απ’ αυτά, η βοήθεια να μην είναι τόσο εύκολο να δοθεί αποτελεσματικά, διότι κουμάντο στα ερωτικά ή τις εξεταστικές του καθενός δεν μπορεί κάποιος τρίτος να κάνει, όμως στο θέμα του φαγητού υπάρχει ο ιδανικός τρίτος για να δώσει τη λύση, για να στείλει στα τάρταρα τους εφιάλτες με τις πολύπλοκες συνταγές, για να ηρεμήσει και το νευρικό σύστημα της δόλιας μάνας που καταλήγει να εξηγεί στο τηλέφωνο ακόμη και πόσα γραμμάρια αλάτι χρειάζονται στο νερό όπου βράζουν τα μακαρόνια.

Και το όνομα αυτού του ιδανικού τρίτου… Ηλίας Μαμαλάκης!

Η ιδέα για τη νέα αυτή συνεργασία της Ένωσης Αποφοίτων ξεπήδησε από μία συζήτηση μεταξύ δύο αποφοίτων της Λεοντείου, του Ηλία Μαμαλάκη από τη μία και του … (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε) από την άλλη, όταν ο δεύτερος, ενόψει ενός κειμένου που θα αναρτούσε στο eall.gr, συνομίλησε με τον πρώτο. Ο νεαρός Λεοντιδεύς, μετά από λίγες κουβέντες, εξήγησε στο λίγο μεγαλύτερο, έτερο Λεοντιδέα τη δυσκολία που αντιμετωπίζει ακόμη και στο βράσιμο ή το τηγάνισμα αυγών, χωρίς καν να τολμήσει ν’ αναφερθεί σε συνταγές τρομακτικά απαιτητικές, που περιλαμβάνουν, δηλαδή, πάνω από τέσσερα υλικά.

Με αφορμή αυτό, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Ηλίας Μαμαλάκης θα μας ανοίγει την όρεξη με εύκολες συνταγές κάθε βδομάδα. Συνταγές που θα μπορούν να φέρουν εις πέρας όλοι, από τους εντελώς άπειρους σε θέματα μαγειρικής μέχρι τους μυημένους και μπαρουτοκαπνισμένους στη μοριακή γαστρονομία.

Από σήμερα και κάθε σαββατοκύριακο θα ανεβαίνουν όλες εκείνες τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες, που θα προσφέρουν στους γευστικούς μας κάλυκες πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Δείτε τις συνταγές του Ηλία Μαμαλάκη πατώντας ΕΔΩ.

Παναγιώτης-Κάρολος Άλγκινγ


 

Στηρίξτε την Ένωση Αποφοίτων

Σε ποιους άρεσε το άρθρο;