XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Τα καλά νέα…η νέα γενιά Αποφοίτων

Please log in or register to like posts.
News

Μια Παγκόσμια και τρεις Πανελλαδικές διακρίσεις μαθητών μας στον διεθνή διαγωνισμό A-levels (Pearson-Edexcel International A-levels)

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε τις διακρίσεις των αποφοίτων πλέον μαθητών μας στον διεθνή διαγωνισμό A-levels του έτους 2017, οι οποίες τιμούν το Σχολείο μας.
Συγκεκριμένα ο Μανώλης Αγγελιδάκης έλαβε τον υψηλότερο βαθμό διεθνώς σε International A-level Further Mathematics και πανελλαδικώς σε International A-level Physics. Επίσης η Αμαλία Χούπη έλαβε τους υψηλότερους βαθμούς πανελλαδικώς σε International A-level Biology και International A-level Chemistry.
Εκφράζουμε τα Θερμά μας Συγχαρητήρια και στους δύο πρωτοετείς φοιτητές πλέον, τον Μανώλη Αγγελιδάκη στο Cambridge University, Biomedical Engineering και την Αμαλία Χούπη στο University College London, Human Sciences, που μας έκαναν για μια ακόμη φορά υπερήφανους.
Να ευχαριστήσουμε, επίσης, τον κ. Δημήτρη Βαλσάμη του Foundation College για την ενημέρωση που λάβαμε σχετικά με τα αποτελέσματα και την αναγνώριση της συνεισφοράς μας στην επιτυχία αυτή και να τονίσουμε με τη σειρά μας ότι, για εξαιρετικά αποτελέσματα όπως αυτά, είναι απαραίτητη η συμβολή πολλών παραγόντων με πρώτους τους μαθητές και τις οικογένειές τους και στη συνέχεια όλους εμάς που είχαμε τη χαρά να είμαστε δάσκαλοί τους.
Οι διακρίσεις αυτές των παιδιών μας αποδεικνύουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, κάτι που έχει τονιστεί από εμάς με διάφορες ευκαιρίες, τη δυνατότητα μαθητών/τριών με καλό σχεδιασμό και οργάνωση να επιτύχουν παράλληλα με την αξιοπρεπή παρουσία τους στη δύο τελευταίες τάξεις του Λυκείου μας πολύ καλά αποτελέσματα στα A-levels.
Ο Διευθυντής του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης
Φίλιππος Φουρναράκης

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!

Please log in or register to like posts.