XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Πρώτη έκθεση Ρομποτικής στην Ελλάδα…ένας Απόφοιτος διοργανωτής.

Please log in or register to like posts.
News

Απίστευτο και όμως αληθινό Ρομπότ από τη Βοιωτία… εργάζονται σε 55 χώρες
Η Gizelis Robotics ξεκίνησε ως εσωτερική δραστηριότητα μέσα στην εταιρεία Γκιζελής και το 2011 έγινε μια ξεχωριστή εταιρεία που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο του αυτοματισμού χρησιμοποιώντας βιομηχανικούς βραχίονες (ρομπότ), ενώ είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που πραγματοποιεί όλα τα είδη εφαρμογών.
Ρομπότ κατασκευάζει και διαθέτει σε βιομηχανίες του εξωτερικού η ελληνική εταιρεία Γκιζελή, η οποία είναι οικογενειακή επιχείρηση και έχει έδρα τη Βοιωτία. Η εταιρεία, με αντικείμενο κατασκευή μηχανημάτων και λύσεων για τον κλάδο της επεξεργασίας λαμαρίνας, μετρά περίπου 50 χρόνια, αλλά πλέον έχει περάσει και στον χώρο της ρομποτικής.
Ιδρύθηκε το 1968 από τον Σταμάτη Γκιζελή, ενώ σήμερα διοικείται από τη δεύτερη γενιά, με διευθύνοντα σύμβουλο τον γιο του ιδρυτή, συν Απόφοιτο  Ευάγγελο Γκιζελή. Από το 2000 έχει αναλάβει το τιμόνι της εταιρείας, αλλά παράλληλα επέκτεινε τις δραστηριότητες του ομίλου στον κλάδο της ρομποτικής καθώς έχει ιδρύσει την Gizelis Robotics.
Πλέον, η εταιρεία Γκιζελής ανήκει κατά 80% στην οικογένεια και κατά 20% στον Peter Kunz, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της Boschert GmbH.

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!

Please log in or register to like posts.