XΟΡΗΓΟΣ whitetip

Nέα γενιά Λεοντιδέων…και στα αθλητικά πάμε καλά…Θεοδόσης Μαχαίρας

Please log in or register to like posts.
News
Nέα γενιά Λεοντιδέων…και στα αθλητικά πάμε καλά.
Ο SPORT24 γράφει για τον Θεοδόση Μαχαίρα (απόφοιτος μας και παιχταράς….)
Αν όμως στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ αναζητούσες το ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να αποτελεί μεταγραφή διαφοράς για την Ένωση, στο συγκεκριμένο ματς τουλάχιστον δεν ήταν ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, ο οποίος ομολογουμένως δυσκολεύτηκε απέναντι στην κλειστή άμυνα της Λαμίας. Τα φώτα έστρεψε πάνω του ο Θεοδόσης Μαχαίρας.
Ο 20χρονος αριστερός εξτρέμ είχε κάτι το οποίο σπάνια συναντάς σε ποδοσφαιριστές που δεν είναι καλής πάστας. Το λεγόμενο “μπήκα να παίξω, είμαι άπειρος, αλλά δεν σας βλέπω κιόλας“. Παίρνοντας το αριστερό φτερό, εκεί όπου συνήθως αγωνίζεται ο Μάρκο Λιβάγια και ακολουθώντας πιστά την οδηγία του Μάσιμο Καρέρα ο οποίος του ζητούσε να μην συγκλίνει κεντρικά, αλλά να μένει στη γραμμή και να παίρνει επάνω του προσωπικές ενέργειες, ο Μαχαίρας παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο όλα αυτά για τα οποία ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ μας είχε προϊδεάσει από πέρυσι, χρησιμοποιώντας τον ως παράδειγμα προς μίμηση μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας.
Τι έχει Μαχαίρας στα 20 του που δεν βρίσκεις εύκολα σε άλλους ποδοσφαιρικές της ηλικίας του στην Ελλάδα; Μία ιδιαίτερα επαρκή τεχνική κατάρτιση η οποία σαφώς και σηκώνει βελτίωση, αλλά ήδη βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Επίσης, θαυμαστό ποδοσφαιρικό θράσος ώστε να μη φοβάται τις ένας εναντίον ενός μονομαχίες αλλά αντιθέτως να τις επιδιώκει και να τις επιζητεί, καθώς επίσης και την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για να μπει στην εντεκάδα της ομάδας και να πείσει τους υπόλοιπους ότι πρέπει να μεταφέρουν την μπάλα στη δική του ποδοσφαιρική πλευρά και όχι σε εκείνη που αγωνιζόταν ο ακριβο-αγορασμένος Λιβάι Γκαρσία. Δεν το λες και μικρό πράγμα αυτό…

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!

Please log in or register to like posts.