XΟΡΗΓΟΣ whitetip
Please log in or register to like posts.
News
Αγαπητοί συμμαθητές
1. Θα ήθελα, μέσα από την καρδιά μου, να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή όλων σας στις εκδηλώσεις – συγκεντρώσεις αυτών των τελευταίων επτά ετών και για την ανοχή σας στα συνεχή ηλεκτρονικά μηνύματά μου.
2. Στην πρόσφατη συγκέντρωση, θέλω να πιστεύω ότι όλοι οι παρευρεθέντες πέρασαν πολύ όμορφα, αν κρίνω και από τα μετέπειτα της εκδήλωσης ευχαριστήρια τηλεφωνήματά σας. Είχαμε ανάγκη να ξεδώσουμε ομαδικά μετά τα συνεχή lockdown, που μας δυσκόλεψαν την ζωή τα τελευταία χρόνια. Προσπάθησα αυτή η συνάντηση να είναι περισσότερο ανθρώπινη και να υπάρξει μια συνέχεια λιγότερο τυπική από τις προηγούμενες φορές και χωρίς πολλά «πρωτόκολλα». Για τον λόγο αυτό δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με φωτογραφίες και προπόσεις. Ακόμα και τις φωτογραφίες που σας στέλνω δεν τις τράβηξα εγώ, αλλά ο Σταύρος (Τριανταφύλλου) με το κινητό μου. Νομίζω ότι γνωριζόμαστε πλέον αρκετά καλά, ώστε να μην χρειαζόμαστε τις φωτογραφίες για να θυμόμαστε ο ένας τον άλλο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα δύο κορίτσια που εικονίζονται σε κάποιες από τις φωτογραφίες, δεν ήσαν ούτε συμμαθήτριες μας, ούτε συνοδοί κάποιων από εσάς … (… αστειάκι …).
3. Τον ρόλο του φωτογράφου ανέλαβε αυτή τη φορά ο Γιάννης (Δημητριάδης), ο οποίος μου ζήτησε λίγο υπομονή μέχρι να επεξεργαστεί τις ασπρόμαυρες λήψεις του και μου υποσχέθηκε ότι θα μου τις προωθήσει, ώστε να γίνουν κτήμα όλων μας. Και φυσικά έχει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες όλων μας προκαταβολικά.
4. Από ότι έμαθα απόψε από τον Ανέστη (Μαρωνίτη), έπεσε στο τραπέζι η πολύ όμορφη ιδέα να κάνουμε ένα τουρνουά τένις, καθόσον πολλοί από εσάς ασχολείστε με το άθλημα. Ο ίδιος προσφέρει τις εγκαταστάσεις που διατηρεί στον Μαραθώνα, ώστε να διοργανώσουμε ένα τουρνουά τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο. Η πρόταση του συμπεριλαμβάνει και τις συζύγους / συντρόφους, όσων παρευρεθούν για να παίξουν, ή και όσων δεν παίξουν. Το μόνο πρόβλημα που έχω, ως συνταξιούχος πλέον, είναι ότι έχω κανονίσει να λείψω για 15 ημέρες τον Σεπτέμβριο (Θεού θέλοντος), οπότε θα είμαι διαθέσιμος για την οργάνωση μετά τις 25/09. Οπότε βλέπω εφικτό να πραγματοποιηθεί το τουρνουά γύρω στις 15-20 Οκτωβρίου, εφόσον υπάρξουν συμμετοχές. Πάντως μπορείτε όσοι θέλετε να «εκδηλώσετε το ενδιαφέρον» σας επ’ αυτού από τώρα, είτε για να παίξετε, είτε απλά για να ξαναβρεθούμε και να τα πούμε, εμείς οι υπόλοιποι που είμαστε « άπαικτοι» … .
5. Τέλος θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη, αν υπήρξε κάποια αβλεψία ή λαθάκι προχθές, πάντως σίγουρα δεν ήταν εσκεμμένο. Και ο Νότης (Πετρόπουλος) και εγώ προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατόν, ώστε να ξαναγίνουμε μια μεγάλη παρέα, που ξέρει να διασκεδάζει, να τρώει και να πίνει … à la Japonaise !
Πολλά χαιρετίσματα και καλό καλοκαίρι σε όλους !

Σου αρέσει αυτό το άρθρο, κανε μας like!

Please log in or register to like posts.